rejtélyek

Sokan szeretnék megtudni vajon hogyan működik is a női agy, de eddig minden próbálkozás kudarcba fulladt. De most, megvan és a nyilvánosság előtt is leleplezésre kerül: 8)

Szemüveg nélkül nézhető 3D-s tévét fejlesztenek

A Sony felvette a versenyt a Toshibával, és olyan 3D-s televíziós technológián dolgozik, amelynél a látvány élvezetéhez már nem szükséges speciális szemüveget viselni.

A készülék kereskedelmi hasznosíthatóságáig azonban számos költség- és technológiai akadályt kell leküzdeni.
A Toshiba ezen a héten jelentette be, hogy megkezdte a szemüveget nem igénylő háromdimenziós tévékészülékek fejlesztését, de nem adott tájékoztatást a piaci bevezetés lehetséges időpontjáról.
A Panasonic Corp., a Sony Corp. és más cégek által gyártott, jelenleg kapható 3D-s tévékészülékek speciális szemüveg viselését igénylik a látvány élvezetéhez.
Léteznek viszont már olyan képernyők is, amelyek szemüveg viselése nélkül is háromdimenziós látványt nyújtanak, de csak a képernyőtől egy bizonyos távolságban, és a képminőség is lényegesen elmarad a szemüveget igénylő készülékeké mögött. Az ilyen képernyőket főként csak üzletek kirakatában alkalmazzák bemutató céllal.

Már alig várom a 3D-s tv-t, főleg ami szemüveg nélkül is az.....

Társkeresés

A hajdúnánási srác a magányos nőkhöz szól, akik nagykeblűek, nagy kövér testűek és duci termetűek.

No comment, erre nem tudok mit mondani.

...

Nah, igen hát ez a szorgoskodás nem megy nekem, de azért itt egy spongebob vidi:

Meeee

Szóval mostanában biztos észrevettétek, hogy nem voltam valami aktívan jelen a blogon, ez nem csak a lustaságomnak köszönhető, hanem nyaralni is voltam pár napot, meg ilyenek, de mivel nagyon megígértem magamnak, hogy nem adok fel semmit, a határidőnaplómat is rendesen vezetem egészen január óta, úgy hogy egy nap sem maradt ki, ami valóságos csoda tőlem, szóval folytatom a munkát.

Tényleg elnézést mindenkitől, aki azt várta, hogy újra olvashassa a blogom, de összeszedem magam és újra rajta leszek. A mai napot is jobban megcsinálom, persze egy kicsit később most még túl korán van ....

jövök még egy kicsit később  8)

Csibék

Hát igen, ha a tojás összetörik....

8)

Mr. Bean

egy kis Mr. Bean video

OK

Hát igen tudom mostanában nem vagyok elég aktívan jelen. Nem mindha olyan fontos dolgom lenne, olvasok, TV-t nézek, meg elkezdtem kirakni egy 1500 db-os Puzzle-t, amivel igen lassan, de haladok.....

Szóval egy kis morzsa:Mik vannak.....

Aug. 2. A nap képe

Egy blog tőlem nektek, hogy megoszthassam mindazt ami szerintem fontos az életben.