Rakd össze

A régi gyerekjáték csak felnőtteknek

Na melyik???

Miniszterelnök kerestetik

Ehhez nem kellenek szavak:

Királylány az itt a vége.. UTÁN

Nah persze mindenki azt gondolná, hogy a mesebeli Hercegnők boldogan élnek amíg meg nem hallnak, de lássuk be a producerek kihagyták a rideg valóságot.....

Heti hetes

Ilyen videót még úgyse tettem fel, szóval épp itt volt az ideje. Gálvölgyi nagyot szerepel benne:

Énecske

Szóval a blog végül eléggé a humor felé fordult az utobbi időben, főleg amióta elkezdődött a suli (egyszerűen muszáj beiktatni egy kis nevetést) és szerintem ez már így is fog maradni. Bár a régebbi dolgok is fontosak voltak egyelőre ennél maradok.... 8)

Autó táblák

Szerintem ez nem is igényel magyarázatot.

 

Védtelen emberekre támadnak a vérszívók

Vérszopó denevérek harapása ölt meg öt gyermeket

Peru északi amazonasi dzsungelében legalább öt bennszülött gyermek vesztette életét, miután veszett vérszopó denevérek harapták meg őket

Az öt és tíz év közötti áldozatok a Lima-Ecuador határtól 1000 kilométerre északra fekvő Condorcanqui tartományban élő Awajun és a Wampis törzsekhez tartoztak. Fernando Borjas orvos szerint a veszettségjárvány már hónapok óta dúl a területen. Az egészségügyi szervek oltóanyaggal felszerelt szakembereket küldtek a távoli őserdei falvakba, de a 15 órás folyami utazást követően általában későn érkeztek a helyszínre.

"Nem tudjuk megfékezni az áldozatok számának emelkedését, mert az óriási távolságok miatt sajnos nem tudjuk elég gyorsan eljuttatni hozzájuk az oltóanyagot" - nyilatkozta Borjas.

Borjas elmondta, hogy a két közösség összesen 3500 vérszopó denevér harapásról számolt be. "Ezek a denevérek éjszaka táplálkoznak, és mivel nem találnak nagyméretű állatokat, védtelen emberekre támadnak" - számolt be a szakember. A térségben idén eddig legalább 20 felnőtt és gyerek halt meg a veszett denevérek harapása következtében.

Nah igen a vámpír mánia már messzi földeket is meghódítottt

Error

Az informatika iparban dolgozók elbocsátásával, az építészet a felujítás egy új korszaka kezdődik meg.

Gipszecske

Unod, hogy bárki aki veled szemben jön állandóan azt kérdezi: mi történt? és te újra és újra előadsz egy szépen kiszinezett történetet, ami minden előadás után tovább fejlesztesz, a végén pedig már azt se tudod, hogy valójában, hogy volt.... mintha nem lenne elég szörnyűség magában is a dolog.

De itt a forradalmian új gipsz ami nemcsak ötletes, de megkíméli a hangszálaidat és garantáltan bezsebelhetsz pár mosolyt is a szánalmas: "óóóó de sajnállak" mellett.

Egy blog tőlem nektek, hogy megoszthassam mindazt ami szerintem fontos az életben.