Fa a pályán

A foci pálya kellős közepén ott áll egy fa, oké most még nem annyira gond, de ha majd még nagyobb lesz? Játék közbe megszomjaznak akkor majd esznek gyümölcsöt?

Foci???

Elképzelhetőnek tartom, hogy ez is meg fog történni. A gyerekek kimennek a foci pályára focis videójátékot játszani...

Júl. 11. A nap híre

Kínaiak döntötték meg a kaposvári Guinnes rekordot

Egy évig voltunk csúcstartók.Több mint ezer kínai megdöntötte a csoportos dekázás egy éve Kaposváron felállított Guinness-világrekordját a hétvégén - jelentette a kínai média vasárnap.

Az északkelet-kínai Jancsi (Yanji) településen összesen 1062-en gyűltek össze, hogy kísérletet tegyenek a 2009-ben felállított világcsúcs megdöntésére. A megszakítás nélkül tíz másodpercig tartó együttes zsonglőrködés lezárultával az esemény hivatalos felügyeletével megbízott Vu Hsziao-hong (Wu Xiaohong) deklarálta az új rekord megszületését.

A csúcsdöntés legfiatalabb résztvevője a 14 éves Szong Ce-hszin (Song Zixin) volt, akinek saját dekázási csúcsa 303, míg a legidősebb a 70 éves Csao Cseng-fang (Zhao Chenfang) volt, aki nyugdíjazása óta, közel húsz éve futballozik kedvtelésből.

2009-ben a kaposvári nemzetközi ifjúsági futballfesztivál résztvevői, szám szerint 792-en a város Rákóczi-stadionjában döntötték meg az azt megelőzően 2007-ben Bécsben 627 résztvevővel felállított rekordot, amelyet akkor a Jogo Bonito Europa LLC nevén jegyeztek be.

Egy blog tőlem nektek, hogy megoszthassam mindazt ami szerintem fontos az életben.