Kos- Most ugyan örülsz, mert jól állsz az anyagiakkal, de vigyázz, mert hamar elvesztheted és utána meg sírhatsz a pénz után...

Bika- Hivatalos eljárás során pénzhez jutsz, de hát a szerelmed és a család is igényli, hogy költs rájuk, szóval nem csoda ha felhúzod magad.

Ikrek- Az ikrek is pénzhez jut, (szerintem beragadt a kártya, vagy nem tom, hogy már harmadszorra jön ki ez a pénz dolog) de úgy néz ki az ikrek nem költekezik hanem lefoglalja az idejét a féltékenység, és az hogyan iktassa ki ellenfelét (persze nem örökre, csak egy kis időre).

Rák- Reménykedsz abban hogy végre megtalálod a társad, tudod az igazit és csak erre tudsz gondolni, és igen teljes a siker, a szerelem meg fog találni, ne félj egy kicsit elkötelezni magad, persze rohanni sem kell...

Oroszlán- A kapcsolatod nem működik elég jól, nem csak a féltékenységi gondok miatt, de ha nyitott szemmel jársz akkor összejöhetsz valakivel aki egy ideig biztos boldoggá tesz, persze egyelőre nem igazán a szerelem hajtja a kapcsolatotokat, de egyelőre neked a szeretet és az új helyzet adta biztonság is elég.

Szűz- Na hát nőkre és bulira szórni a pénzt nem igazán okos dolog. De úgy néz ki örökölhetsz egy kis pénzt, amivel fedezni tudod a kiadásaidat.

Mérleg- Hát a mérlegek a templomi szertartások egész skáláját bejárják, temetés és esküvő, aztán egy kis betegség ledönthet a lábadról.

Skorpió- A családodra mostanság rájár a balszerencse, és anyagiakban nem fogsz jól állni egy darabig. Viszont hírt kapsz egy régi ismerősödről, talán érdemes lenne utánajárni mi van vele.

Nyilas- Ajándékot elfogadni egy havertól lehet hogy a párkapcsolat végét is jelentheti, de tudod, a végére úgyis happy end lesz.

Bak- Igen, hiába olyan aranyos és hiába olyan helyes, akkor sem jó ötlet meghívni hozzátok, hiszen valahol a szíved mélyén te is tudod, hogy nem az akinek mutatja magát.

Vízöntő- Álmodozni nem túl szerencsés dolog, a valóságban rosszul állnak a dolgok, de ha időben felébredsz akkor még talán elkezdheted jóra fordítani a dolgokat.

Halak- Pénzben reménykedsz, de csalódnod kell fele annyit se kapsz, mint amennyit eredetileg szerettél volna, de ez se olyan kevés, ne legyél elkenődve.

(Szóval ennyit rólam és a jósolásról, nem tudom, hogy mennyire igaz, de az biztos, hogy én jósoltam kíváncsi vagyok mennyire válik be...)