Vége a távirányító feletti vitáknak!

A Sony egy ideje azon töri a fejét, mivel lehetne a 3D-s technológiát szélesebb körben és korosztályban népszerűvé tenni. Ennek örömére „feltalálta” a split-screent.Egy időben egy TV-n két műsor.
A Sony legújabb szabadalmainak hála lehetségessé vált egy képernyőn egyszerre több képet megjeleníteni, amelyet a nézők által viselt szemüvegek szűrnek, választanak szét. Az első szabadalom a sztereoszkopikus képernyő megosztására, a második a speciálisan exponáló szemüvegre vonatkozik.

Az új megoldások elsősorban a játékos lelkületűeknek kedveznek, ugyanis segítségükkel két játékos egy azon időben más-más képet láthat a képernyőn. Emellett azt a történelmi problémát is megoldja az új fejlesztés, hogy ki mit nézzen a TV-n, hiszen egyszerre két csatorna is élvezhető rajta. Többé tehát nem jelent problémát a Barátok közt és a sportcsatorna egy időben történő nyomon követése, nincs több távirányítót érintő vita. Maga a látvány azonban kétségkívül vicces lesz, gondoljuk csak el, ahogy a férj és feleség egy TV-t bámul, külön-külön szemüveggel és fülhallgatóval felszerelkezve. Még az is megeshet, hogy míg az egyikük sír, a másik nevet.

Érdekess lesz az egyszer biztos...